محل تبلیغات شما

روابط عمومی جهاد دانشگاهی در خبر مربوطبه تائید ریاست دکتر طیبی در شورای عالی انقلاب فرهنگی بار دیگر نکته‌ای را مورد تأکیدقرار داد که قبلاً درباره مصوبه هیأت امنا شرح داده بود؛ یعنی اینکه هیأت امنای جهاددانشگاهی در جلسه‌ مورخ 29 مهرماه سال جاری دکتر حمیدرضا طیبی را با کسب 9 رأی ازمجموع 9 رأی مأخوذه، به‌عنوان تصدی ریاست جهاد دانشگاهی انتخاب کرد». البته خبرروابط عمومی تأکید دیگری داشت و آن اینکه دکتر طیبی به‌عنوان گزینه‌ی نهایی»انتخاب شده بود! فعلاً متعرض این نکته نمی‌شویم که چقدر عبارت گزینه نهایی» بی‌معنیاست چون به‌غیراز دکتر طیبی گزینه دیگری برای ریاست در همه سطوح مطرح نشده بود. اینخبر پیامدهایی به دنبال دارد که آن‌چنان‌که بایدوشاید موردتوجه جهادگران قرارنگرفته یا حداقل نظرات آنان در این موضوع به نحو عمومی منعکس نشده است.

پس از پایان دوره ریاست دکتر محمدحسین یادگاریوقتی برای تعیین رئیس جدید جهاد در هیأت امنا رأی‌گیری به عمل آمد، از نه نفر عضواین هیأت هشت نفر به دکتر طیبی رأی دادند و یک نفر به دکتر یادگاری رأی داد. فردیکه به دکتر یادگاری رأی داد خود وی بود. به لسان دیگر دکتر یادگاری در هیأت امنابرای ریاست جهاد به خودش رأی داد و خویشتن را برای ریاست جهاد گزینه مناسب‌تری می‌دانست!رأیی که دکتر یادگاری به خودش داد اسباب تمسخر خیلی از جهادگران قرار گرفت. او رامضحکه کردند و آن رفتار را مصداق نداشتن فرهنگ و معرفت جهادی دانستند! برای خیلیاز جهادگران دکتر یادگاری خودشیفته‌ای بود بیگانه با ارزش‌های اخلاقی و مدیریتجهادی. برای جهادگران پذیرفته نبود که عضو جهادی به خودش رأی بدهد. این عمل یادگاریهمواره در نظر اکثر جهادگران به‌عنوان ذنب لایغفر تلقی می‌شد! فعلاً کاری به ایننداریم که طیفی که بیشتر از دیگران به عمل یادگاری اعتراض داشت جزو کدام جناح یبودند.

اما وقتی دکتر طیبی برای بار چهارم به ریاستجهاد انتخاب گردید، روابط عمومی این نهاد مسرور و مشعوف از این انتخاب فرخنده،بلافاصله با استفاده از همه امکانات و ابزارهای رسانه‌ای نسبت به انتشار خبر اقدامکرد و این کار را چنان با شتاب و تعجیل انجام داد که پیامدهای آن مورد غفلت قرارگرفت! طبق خبر منتشره توسط روابط عمومی، ریاست دکتر طیبی به اتفاق آرا در هیأتامنا به تصویب رسید. به‌بیان‌دیگر جناب دکتر طیبی در جلسه هیأت امنا به ریاست خودشرأی دارد! اگر از دکتر طیبی سؤال کنید که با کدام ملاک و معیار آموخته در مکتبجهاد به خودش رأی داده است یا کدام آرش‌های اخلاقی و فرهنگ جهادی مؤید فعل وی بودهاست چه جوابی خواهد داشت؟ البته که فقدان کاندیدای دیگر محمل و بهانه مناسبی بهنظر نمی‌رسد، زیرا وقتی تنها کاندیدای ریاست اوست و هیچ سازوکاری هم برای انتخابرئیس جهاد وجود نداد، حداقل کاری که دکتر طیبی می‌توانست انجام بدهد این بود که دررأی‌گیری شرکت نکند بدین معنی که حتی در هنگام رأی‌گیری هم در جلسه حضور نداشتهباشد چه برسد به اینکه به خودش رأی بدهد. رأی ندادن به خود کاری است که قبلاً جزوفرهنگ جهادی بود و مکرر اتفاق می‌افتاد که جهادگران عضو شوراها و کمیسیون در هنگامرأی‌گیری درباره موضوعی که ذینفع آن بودند از جلسه خارج می‌شدند؛ اما اضمحلالفرهنگ جهادی و سقوط سلوک و مدیریت جهادی که از زمان ‌نژاد و با انتخاب دکتر طیبیآغاز شد سرانجام کار را به اینجا رسانده که رئیس جهاد که به عبارتی سمبل و نمادجهادگران است، با اعتماد نفس بالا و بدون پروای ملاحظات ارزشی و اخلاقی، با شیفتگیتمام به خودش رأی می‌دهد! این در حالی است که به‌قرار اخبار منقول از نزدیکان دکترطیبی موضوع موافقت دولت با تمدید ریاست وی یک روز قبل از برگزاری جلسه هیأت امنا توسطوزیر بهداشت به اطلاع دکتر طیبی رسیده بود؛ به‌عبارت‌دیگر تردیدی در ریاست مجدد وینبود و یک رأی کمتر تاثیری در انتخاب وی به عنوان رئیس جهاد نداشت!

اهداف جهاد دانشگاهی ازنظر دکتر حمیدرضا طیبی رئیس ده‌ساله جهاد دانشگاهی

اندر حکایت سخنرانی‌های رئیس جهاد دانشگاهی در گردهمایی‌ها و مجامع

مأموریت جهاد دانشگاهی از نظر دکتر حمیدرضا طیبی

دکتر ,رأی ,طیبی ,جهاد ,ریاست ,هیأت ,دکتر طیبی ,خودش رأی ,به خودش ,هیأت امنا ,دکتر یادگاری

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود فایل صوتی حقوق مجسمه سازان فرزام,تولید مجسمه فایبرگلاس , مجسمه پلی استر , مجسمه رزین این لحظه neudarbigblowc EshghekhasS مرجع ماشین آلات صنایع چوب Mashhad Business مشهد بیزینس - محمد صادق زرگری سینور فرهنگ جمعیت احیای انسانی کنگره ۶٠ نمایندگی کرمانشاه